(0594) 50 35 90
Ruim 100 jaar ervaring en vakmanschap in en rond Groningen

Gemiddelde kosten van aanbouw in Roden 

Bent u benieuwd wat de gemiddelde kosten van een aanbouw in Roden zijn? Zetstra Bouwbedrijf helpt u graag een berekening te maken. Deze berekening is sterk afhankelijk van hetgeen u wenst bij een aanbouw. Denk bijvoorbeeld aan de afmetingen hiervan. Vaak wordt gekozen voor een aanbouw van 1,5 of 2,5 meter aan de tuinkant van een woning. U kunt er echter ook voor kiezen om een veel groter stuk bij uw woning aan te bouwen, wanneer u hier de ruimte voor heeft. Naast het formaat van de aanbouw spelen ook de gebruikte materialen een rol. 

Berekening van kosten aanbouw in Roden

Vaak start een berekening van de kosten van een aanbouw in Roden met een inventarisatie van uw wensen. Aan welke eisen moet de aanbouw straks voldoen? Kiest u voor stijlvolle houten kozijnen in de aanbouw, of gaat u toch voor kozijnen van kunststof? De kosten van een aanbouw in Roden zijn daarbij ook afhankelijk van de taken die u door Zetstra Bouwbedrijf uit laat voeren. Mogelijk besluit u een aantal taken zelf alvast op u te nemen. Ook kan het voorkomen dat de fundering voor de aanbouw al gelegd is bij de bouw van uw woning in de huidige vorm. 

Samen kosten aanbouw in Roden voor uw project vaststellen 

Laten we samen een inschatting maken van de kosten voor een aanbouw in Roden, door uw wensen te inventariseren. Hierbij vertellen we u graag meer over de mogelijkheden die we u bieden bij de keuze voor een aanbouw. Ook kunnen we u voorbeelden laten zien van reeds uitgevoerde projecten. Het geeft u inzage in onze ervaring met bouwprojecten en kan u daarbij inspiratie geven voor uw eigen aanbouw.