(0594) 50 35 90
Ruim 100 jaar ervaring en vakmanschap in en rond Groningen

Berekening kosten voor aanbouw in Groningen 

De keuze voor een aanbouw aan uw woning kan heel interessant zijn, wanneer u meer ruimte wenst. Meer ruimte kan noodzakelijk zijn bij een gezinsuitbreiding, bij de wens een losse garage naast uw woning te hebben voor de auto, enzovoorts. Zetstra Bouwbedrijf helpt u graag bij de realisatie van een aanbouw. Dit begint bij een inventarisatie van uw wensen en de berekening van de kosten van een aanbouw in Groningen. De exacte kosten zijn afhankelijk van verschillende factoren. Op deze pagina leest u hier meer over. 

Factoren die kosten aanbouw in Groningen bepalen 

Voorbeelden van factoren die invloed hebben op de kosten van een aanbouw in Groningen zijn onder meer het oppervlak van de aanbouw en de bestaande fundering hiervoor. Mogelijk heeft u in het verleden al heipalen in de grond laten slaan om hier nu een aanbouw op te kunnen plaatsen. Mocht dit niet het geval zijn, dan zullen de kosten voor een aanbouw in Groningen hoger uitvallen. Ook de gekozen materialen zijn van invloed op de kosten. Kiest u bijvoorbeeld voor houten kozijnen of kunststof kozijnen? Wilt u een grote, automatisch te openen deur in de garage of kiest u voor twee openslaande deuren? 

Advies over kosten aanbouw in Groningen 

Het is heel begrijpelijk dat u wilt weten wat de kosten van een aanbouw in Groningen ongeveer zullen zijn, voordat u hier definitief voor kiest. Neem eens vrijblijvend contact met ons op, zodat we nader kennis kunnen maken en uw wensen door kunnen spreken. Samen stellen we een plan op. Op basis hiervan kunnen we de kosten van uw aanbouw in Groningen heel nauwkeurig inschatten. Welke wensen heeft u voor uw aanbouw?