(0594) 50 35 90
Ruim 100 jaar ervaring en vakmanschap in en rond Groningen

Kavelverkoop in Groningen en omgeving 

Zetstra Bouwbedrijf helpt u niet alleen bij nieuw-, aan- en verbouwwerkzaamheden binnen en buiten uw woning. Ook voor kavelverkoop in Groningen en de omgeving hiervan kunt u bij ons terecht! Wij bieden u een aantal prachtige kavels rondom de stad Groningen, die u de rust en ruimte bieden die u van de provincie Groningen mag verwachten. Kies bijvoorbeeld voor een van onze kavels nabij Enumatil, waar u kunt genieten van een vrij uitzicht over de Groningse landerijen. De fijne ligging van Enumatil maakt dat u snel in de stad Groningen zit, of dat u voor boodschappen naar Zuidhorn kunt reizen. Mogelijk worden er in de toekomst ook andere kavels aangeboden binnen onze kavelverkoop in Groningen. 

Voordelen van kavelverkoop in Groningen 

Er kunnen verschillende redenen zijn, om voor een van de kavels uit onze kavelverkoop in Groningen en omgeving te kiezen. De grond in Groningen is relatief goedkoop, waardoor u geen grote investering hoeft te doen om hier een kavel te kunnen kopen. Daarbij biedt Groningen u de rust en ruimte, die u op veel andere plekken in Nederland niet meer zal vinden. Vanuit Groningen zit u zowel met het openbaar vervoer als per auto in ongeveer twee uur in Amsterdam. De kavels die door Zetstra Bouwbedrijf worden aangeboden zijn nauwkeurig uitgezocht. 

Meer informatie over onze kavelverkoop in Groningen 

Wilt u meer weten over onze kavelverkoop in Groningen? Wij nodigen u graag van harte uit om vrijblijvend kennis te maken. Tijdens ons kennismakingsgesprek kunnen we u meer vertellen over de voordelen die onze kavelverkoop in Groningen u biedt, de mogelijkheden die we u bieden om ook voor de bouw van een pand op uw kavel te zorgen, enzovoorts. Kijk op onze website naar de kavels die momenteel worden aangeboden.