(0594) 50 35 90
Ruim 100 jaar ervaring en vakmanschap in en rond Groningen

Kavel kopen Leek

Wilt u een kavel kopen in of nabij Leek, op een mooie locatie en tegen een aantrekkelijke prijs? Dan bent u aan het juiste adres bij Zetstra Bouwbedrijf. Wij hebben voortdurend meerdere kavels te koop in en om Groningen. Ook wanneer u een kavel wilt kopen in of nabij Leek kunnen wij u zeker van dienst zijn. Op onze website kunt u altijd een actueel overzicht vinden van de kavels die wij te koop kunnen aanbieden. Vanzelfsprekend kunnen wij u op meerdere fronten van dienst zijn. Neemt u daarom gerust ook even een kijkje in onze andere mogelijkheden.

Een mooi kavel kopen nabij Leek

Ons bouwbedrijf werkt voortdurend aan nieuwe projecten. Hierdoor kunnen wij u met regelmaat mooie kavels aanbieden die u kunt kopen in of nabij Leek. Over het algemeen gaat het om kavels in rustige en natuurrijke gebieden, welke toch op korte afstand van een stad te vinden zijn. Wij bieden u praktisch gelegen kavels op korte afstand van Leek, Groningen of bijvoorbeeld Zuidhorn. De omgeving speelt een grote rol. De kavels die u kunt kopen nabij Leek of een andere stad zijn vaak aan weilanden of wateren gelegen, waardoor u optimaal kunt genieten van rust en ruimte.

Contact

Wilt u een kavel kopen in of nabij Leek en bent u benieuwd wat wij u kunnen bieden? Kijkt u gerust eens verder op onze website om het actuele aanbod te bekijken. Natuurlijk kunt u ook altijd even contact met ons opnemen voor meer informatie of advies. Bel dan naar 0594 - 503 590 of stuur een mail naar info@zetstra.nl. Wij zijn u graag van dienst.