(0594) 50 35 90
Ruim 100 jaar ervaring en vakmanschap in en rond Groningen

Energie besparen met isolatiebouw in Groningen 

Verlaag uw energieverbruik in huis, door te kiezen voor isolatiebouw in Groningen. Bij de uitvoering van isolatiebouw in Groningen wordt op verschillende manieren geprobeerd de isolatiewaarde van uw woning te verhogen. Dit heeft niet alleen een positieve invloed op uw energieverbruik. Ook zal uw woning hierdoor duurzamer en daarmee meer waard worden! Er zijn verschillende manieren, waarop u de isolatie binnen uw pand zou kunnen verbeteren. Zetstra Bouwbedrijf voorziet u graag van advies over deze mogelijkheden. Ook hebben wij een ruime ervaring in de uitvoering van isolatiebouw binnen Groningen. 

Isolatiebouw in Groningen in verschillende vormen 

Zoals reeds beschreven werd, zijn er verschillende manieren om isolatiebouw in Groningen toe te passen. Het is niet ongebruikelijk om een verbetering van uw isolatiewaarde te combineren met andere renovatiewerkzaamheden in huis. Denk bijvoorbeeld aan het vernieuwen van het voegwerk of het vervangen van kapotte stenen. Hierbij kan de isolatie in de spouwmuur verbeterd worden. Ook kunt u ervoor kiezen om uw rotte houten kozijnen te laten vervangen voor moderne kunststof kozijnen. Dit valt te combineren met het vervangen van uw beglazing voor ruiten die een betere isolerende werking hebben. Zetstra Bouwbedrijf kan u meer vertellen over de toepassingen van isolatiebouw in Groningen bij een renovatie. 

Persoonlijk advies over isolatiebouw in Groningen 

Overweegt u ook de isolatie van uw woning te verbeteren? Als specialist op het gebied van isolatiebouw in Groningen voorzien we u graag van persoonlijk advies. Na een inventarisatie van uw huidige isolatie, kijken we naar mogelijkheden om voor verbeteringen hiervan te zorgen. Wanneer u instemt met onze voorstellen, beginnen onze vakmensen met de uitvoering hiervan.