(0594) 50 35 90
Ruim 100 jaar ervaring en vakmanschap in en rond Groningen

Advies over isolatiebouw in Drenthe

Het verbeteren van de isolatie binnen uw woning in Drenthe kan grote voordelen hebben. Zo neemt uw energieverbruik op jaarbasis sterk af, waardoor u de investering in een verbeterde isolatie terugverdient. Ook zorgt een goede isolatie ervoor dat uw woning in de zomermaanden koeler blijft. Wel zo prettig, nu het zomers steeds warmer wordt in Nederland! Zetstra Bouwbedrijf helpt u graag bij werkzaamheden op het gebied van isolatiebouw in Drenthe. Wij voorzien u van advies en zorgen voor de daadwerkelijke uitvoering hiervan. Wanneer heeft u voor het laatst naar uw isolatie in huis gekeken?

Mogelijkheden bij isolatiebouw in Drenthe

Er zijn verschillende mogelijkheden op het gebied van isolatiebouw in Drenthe. Denk bijvoorbeeld aan het vernieuwen van de ruiten in uw woning. Mogelijk gebruikt u momenteel standaard dubbel glas, daar waar HR+-isolatieglas veel duurzamer is. Er wordt een speciale coating op de ruit aangebracht, waarmee warmte binnen uw woning wordt gehouden. Ook interessant is het isoleren van de spouwmuur van uw woning. Evenals het aanbrengen van een extra laag isolatiemateriaal onder uw dakbedekking. Veel warmte zal uw woning immers via de muur en het dak verlaten.

Aan de slag met isolatiebouw in Drenthe

Bent u ook benieuwd welke mogelijkheden u in uw woning heeft op het gebied van isolatiebouw in Drenthe? Neem eens contact met ons op, zodat we u hierover kunnen adviseren. Op het moment dat u instemt met ons voorstel voor een verbeterde isolatie van uw woning, gaan we voor u aan de slag om deze verbeteringen ook daadwerkelijk door te voeren. Zo houdt u straks maandelijks geld over door lagere energiekosten.