(0594) 50 35 90
Ruim 100 jaar ervaring en vakmanschap in en rond Groningen

Huis renoveren met aannemer in Drenthe 

Achterstallig onderhoud vormt een doorn in het oog van veel mensen. Denk aan een keuken waarvan de kastdeurtjes niet meer mooi uitgelijnd zijn, houtwerk wat langzaamaan is gaan rotten, enzovoorts. Een huis renoveren met onze aannemer in Drenthe kan in dergelijke situaties het overwegen waard zijn. Onze aannemer heeft de kennis, ervaring en hulpmiddelen om de renovatie op professionele wijze aan te pakken. Door voor een renovatie van uw woning te kiezen, voegt u waarde toe. Het maakt het makkelijker om een woning op termijn tegen een hogere prijs te verkopen. Zo verdient u de investering terug, naast het feit dat een renovatie u meer wooncomfort biedt. 

Plan maken bij huis renoveren met aannemer in Drenthe 

Een huis renoveren met een aannemer in Drenthe begint bij een inventarisatie van uw wensen. Ook kunt u ons naar de staat van de woning laten kijken, om op basis daarvan te bepalen welke renovatiewerkzaamheden uitgevoerd moeten worden. De combinatie van het benodigde onderhoud en uw persoonlijke wensen maakt dat we samen tot een plan komen voor de renovatie. Pas wanneer dit plan volledig naar uw wens is, gaan we van start met de uitvoering hiervan. Bij de uitvoering van een renovatie maken we gebruik van kwalitatief goede en duurzame materialen. 

Direct huis renoveren met aannemer in Drenthe 

Wilt u op korte termijn uw huis renoveren met een aannemer in Drenthe? Neem in dat geval eens contact met ons op. We gaan graag met u om de tafel, om te kijken op welke manier Zetstra Bouwbedrijf u het beste van dienst kan zijn. We laten u hierbij graag voorbeelden zien van eerder uitgevoerde projecten. Het geeft u een beeld van de kwaliteit die u van ons mag verwachten en toont u de diverse mogelijkheden die u heeft.