(0594) 50 35 90
Ruim 100 jaar ervaring en vakmanschap in en rond Groningen

Huis isoleren in Groningen voor een lagere energierekening 

Duurzaamheid is een belangrijk topic binnen onze samenleving! Niet voor niets, want het klimaat en milieu verslechteren. Door ook naar de staat van uw eigen woning te kijken, kunt u uw steentje bijdragen. Dit doet u bijvoorbeeld door voor zuinige elektrische apparaten in huis te kiezen, door uw huis beter te isoleren, enzovoorts. Een huis isoleren in Groningen is een klus die u aan onze vakmensen over kunt laten. Zetstra Bouwbedrijf heeft een jarenlange ervaring in het uitvoeren van uiteenlopende bouwwerkzaamheden. Het aanbrengen van isolatie in uw woning is hier een goed voorbeeld van. 

Mogelijkheden bij uw huis isoleren in Groningen

Uw huis isoleren in Gronignen, wat vaak een verbetering van de bestaande isolatie is, kan op verschillende manieren. Zo zijn er speciale isolatieplaten beschikbaar, die onder uw dak kunnen worden geplaatst. De weerkaatsende werking van deze platen maakt dat een groter deel van de warmte in uw woning aanwezig zal blijven. Naast het gebruik van deze isolatieplaten kan ook het aanbrengen van een extra laag met glaswol een mogelijkheid zijn om de isolatie binnen uw woning te verbeteren. Hoe heeft u uw woning momenteel geïsoleerd? 

Huis isoleren in Groningen bespaart u geld 

Door uw huis beter te isoleren, kunt u besparen op de energierekening. Een betere isolatiewaarde zorgt er logischerwijs voor, dat er meer warmte in huis blijft. Zo heeft u minder energie nodig om ruimtes te kunnen verwarmen in de herfst of winter. Het maakt dat u de investering in uw isolatie ieder jaar voor een deel terugverdient. Wilt u meer weten over uw huis isoleren in Groningen? Neem vrijblijvend contact met ons op, om de mogelijkheden door te spreken.