(0594) 50 35 90
Ruim 100 jaar ervaring en vakmanschap in en rond Groningen

Plaatsen nieuwe houten kozijnen in Roden 

Nog altijd kiezen veel huishoudens voor authentieke, stijlvolle houten kozijnen in Roden. De houten kozijnen hebben een natuurlijke uitstraling, passend bij zowel een landelijk als modern ingerichte woning. Daarbij oogt het hout warm, wat direct voor een gezellige sfeer in huis zorgt. Een nadeel van houten kozijnen ten opzichte van bijvoorbeeld kunststof kozijnen is het feit, dat ze meer onderhoud nodig hebben. Het is belangrijk het hout regelmatig van een nieuwe laag verf of lak te voorzien. Zo blijven ze mooi en gaat u houtrot tegen! Zetstra Bouwbedrijf is uw specialist op het gebied van houten kozijnen. 

Houten kozijnen in Roden herstellen 

Moeten uw houten kozijnen in Roden onderhouden worden? We helpen u graag bij het verwijderen van het oude schilderwerk, het herstellen van plekken waar zich houtrot ontwikkelt, enzovoorts. Zo lijken de houten kozijnen na het onderhoud weer als nieuw en is het vervangen hiervan niet noodzakelijk. Mocht het herstel van een houten kozijn niet rendabel zijn, dan kunnen we nieuwe houten kozijnen op maat voor u maken. Deze houten kozijnen maken we in onze eigen werkplaats, naadloos aansluitend op de wensen die u heeft. 

Advies over houten kozijnen in Roden 

Twijfelt u momenteel nog tussen de keuze voor houten kozijnen in Roden of kozijnen van kunststof? Het kan een best lastig dilemma zijn. De vakmensen van Zetstra Bouwbedrijf helpen u graag bij het maken van een keuze. Samen inventariseren we uw wensen, bekijken we welke opties u heeft en leggen we u de voor- en nadelen van houten kozijnen voor. Het helpt u een weloverwogen keuze te maken! Heeft u een keuze gemaakt? Wij plaatsen de nieuwe kozijnen graag voor u.