(0594) 50 35 90
Ruim 100 jaar ervaring en vakmanschap in en rond Groningen

Authentieke houten kozijnen in Marum 

Ziet u ook de charme van een houten kozijn? Nog altijd kiest een grote groep huishoudens voor authentieke houten kozijnen in Marum. Een van de voordelen van houten kozijnen zit in het feit, dat hout een heel bewerkelijk materiaal is. Door de kozijnen goed te onderhouden, hoeven deze niet veel minder lang mee te gaan dan kunststof. Daarbij kan een kunststof kozijn na verloop van tijd verkleuren. Iets wat u bij houten kozijnen eenvoudig opvangt door deze opnieuw te verven. Zetstra Bouwbedrijf is uw specialist op het gebied van houten kozijnen in Marum. We gaan graag met u om tafel, om te kijken welke kozijnen het beste op uw wensen aansluiten. 

Houten kozijnen in Marum vormgeven 

Bij het vormgeven van uw nieuwe houten kozijnen in Marum zijn er verschillende factoren om rekening mee te houden. Denk bijvoorbeeld aan de stijl van de kozijnen. Kies tussen kozijnen met een klassieke look en modellen met een moderne uitstraling. Ook kunt u de kozijnen in verschillende kleuren uit laten voeren. Gaat u voor een opvallende kleur, of wilt u de kozijnen juist wit of bijvoorbeeld zwart laten verven? Verf zorgt voor een extra beschermlaag over het hout, waardoor het kozijn nog langer mee zal gaan. Andere aandachtspunten zijn de onderhoudsvriendelijkheid van het hout wat wij gebruiken en de bescherming die het biedt tegen inbraken. 

Aan de slag met houten kozijnen in Marum 

In onze werkplaats helpen onze specialisten u graag bij het ontwerpen van houten kozijnen in Marum. Laten we samen inventariseren aan welke eisen de kozijnen voor u moeten voldoen. Naast het feit dat wij u nieuwe houten kozijnen aan kunnen bieden, helpen we u ook graag bij het herstel van bestaande kozijnen.