(0594) 50 35 90
Ruim 100 jaar ervaring en vakmanschap in en rond Groningen

Houten kozijnen in Haren laten plaatsen 

Nog altijd kiest een groot aantal huishoudens voor kwalitatief goede en authentieke houten kozijnen in Haren. De charme van een houten kozijn valt over het algemeen niet te vergelijken met de uitstraling van een model van kunststof. Daarbij biedt een houten kozijn diverse andere voordelen. Denk bijvoorbeeld aan de bewerkelijkheid van het hout. Zetstra Bouwbedrijf is uw specialist op het gebied van houten kozijnen. Wij hebben een ruime ervaring in de productie en montage van deze producten. Kijk alvast een op onze website, als u een aantal voorbeelden wilt zien van houten kozijnen. 

Mogelijkheden bij houten kozijnen in Haren 

Het produceren van authentieke houten kozijnen in Haren begint voor ons bij een inventarisatie van uw wensen. Aan welke eisen moeten de kozijnen voor u voldoen? Wenst u bijvoorbeeld een strakke look, of krijgt een klassiek model uw voorkeur? In welke kleur wilt u de kozijnen uit laten voeren? Andere aspecten om rekening mee te houden zijn de inbraakpreventie van een houten kozijn en de onderhoudsvriendelijkheid hiervan. Onze specialisten kunnen u hier meer over vertellen tijdens een eerste kennismaking. Het helpt u een weloverwogen keuze te maken tussen een authentiek houten kozijn en een kozijn van kunststof.  

Houten kozijnen in Haren van Zetstra Bouwbedrijf 

Bent u enthousiast over de voordelen van de keuze voor houten kozijnen in Haren? Wilt u meer weten over de wijze waarop we de houten kozijnen voor uw woning af kunnen werken? Neem in beide gevallen eens contact met ons op. We vertellen u er graag meer over. Houten kozijnen worden door onszelf geproduceerd. Hierbij maken we uitsluitend gebruik van kwalitatief goed en duurzaam hout. Het verzekert u van een fraai eindresultaat, naadloos aansluitend op uw wensen.