(0594) 50 35 90
Ruim 100 jaar ervaring en vakmanschap in en rond Groningen

Houten kozijnen in Grootegast laten plaatsen 

Wilt u houten kozijnen in Grootegast laten plaatsen? Zetstra Bouwbedrijf is uw specialist op het gebied van deze authentieke, bijzonder fraaie kozijnen. Nog altijd zijn de houten kozijnen geliefd. Al winnen ook kozijnen van kunststof aan populariteit. Het nadeel van houten kozijnen is dat ze regelmatig onderhoud nodig hebben. Meer dan de kozijnen van kunststof. Toch zitten er ook talloze voordelen aan de kozijnen van hout. Denk bijvoorbeeld aan de mogelijkheid om de kleur van de kozijnen in de loop van de tijd te wijzigen. Iets wat bij kunststof logischerwijs niet mogelijk is. 

Op maat ontwikkelde houten kozijnen in Grootegast 

Zetstra Bouwbedrijf maakt houten kozijnen in Grootegast in haar eigen werkplaats. Het voordeel hiervan is dat we de kozijnen naadloos aan kunnen laten sluiten op de specifieke wensen die u heeft. Kiest u voor een klassieke afwerking van de houten kozijnen, of moeten de kozijnen juist strak en modern vormgegeven worden? Ook heeft u de mogelijkheid om de kozijnen in iedere door u gewenste kleur af te laten werken door onze specialisten. Nadat de nieuwe kozijnen voor u geplaatst zijn, kunt u op onze hulp blijven rekenen. Schakel ons bijvoorbeeld in voor het periodieke onderhoud aan uw houten kozijnen in Grootegast. 

Laat u adviseren over houten kozijnen in Grootegast

Bent u er nog niet uit of u voor houten kozijnen in Grootegast kiest, of toch voor kunststof kozijnen gaan? Zetstra Bouwbedrijf legt de voor- en nadelen van zowel de houten, als kunststof kozijnen aan u voor. Ook kunnen we u voorbeelden laten zien van houten kozijnen die we door de jaren heen ontwikkeld hebben. Het maakt het mogelijk makkelijker om tot een weloverwogen keuze te komen. Overigens leveren we u niet alleen houten kozijnen. Ook voor bijvoorbeeld HR++-isolatieglas kunt u op ons rekenen.