(0594) 50 35 90
Ruim 100 jaar ervaring en vakmanschap in en rond Groningen

Stijlvolle houten kozijnen in Groningen laten plaatsen 

Wanneer uw bestaande houten kozijnen in Groningen beginnen te rotten, is het verstandig deze op korte termijn te laten vervangen. Op deze manier voorkomt u dat de kozijnen inbraakgevoelig worden, dat houtrot ook andere elementen van uw woning aan kan tasten, enzovoorts. Daarbij geeft houtrot bepaald geen hygiënische en verzorgde uitstraling aan uw woning. Zetstra Bouwbedrijf helpt u graag bij het vervangen van houten kozijnen in Groningen. Wij hebben een ruime ervaring in de ontwikkeling en het plaatsen van dergelijke kozijnen. Door deze zelf te maken kunnen we u een hoge kwaliteit garanderen. 

Aandachtspunten bij de productie van houten kozijnen in Groningen

Het ontwikkelen van houten kozijnen in Groningen begint voor ons bij een inventarisatie van uw wensen. Samen bekijken we aan welke eisen de kozijnen voor u moeten voldoen. Hierbij houden we rekening met de uitstraling van de kozijnen, de kleur, de overschilderbaarheid en de stijfheid hiervan. Kiest u voor een heel modern kozijn, of geeft u de voorkeur aan een klassieke uitstraling? Standaard zorgen we dat onze houten kozijnen in Groningen inbraakwerend werken en eenvoudig te onderhouden zijn. U wilt niet jaarlijks een nieuwe laag verf op uw houten kozijn aan moeten brengen. Heeft u al een beeld bij het type houten kozijn wat bij de stijl van uw woning past? 

Houten kozijnen in Groningen voor uw woning

Wilt u meer weten over uw mogelijkheden bij het laten produceren van houten kozijnen in Groningen? Neem vrijblijvend contact met ons op! Niet alleen voorzien we u graag van persoonlijk advies. Ook kunnen we u voorbeelden van eerder ontwikkelde houten kozijnen laten zien. Het geeft u een beter beeld van de mogelijkheden die u heeft.