(0594) 50 35 90
Ruim 100 jaar ervaring en vakmanschap in en rond Groningen

Kies voor houten kozijnen in Grijpskerk 

Zetstra Bouwbedrijf is uw specialist op het gebied van houten kozijnen in Grijpskerk. In onze werkplaats kunnen we de houten kozijnen op maat voor u ontwerpen, zodat deze naadloos aansluiten op uw wensen. Houten kozijnen bieden verschillende voordelen ten opzichte van modellen van kunststof. Denk bijvoorbeeld aan de bewerkelijkheid van deze kozijnen. U kunt ze volledig naar uw eigen smaak laten ontwerpen. Bij kunststof kozijnen is dit lastiger. Andersom bieden kunststof kozijnen het voordeel, dat ze normaliter minder onderhoud nodig hebben. U loopt geen risico op bijvoorbeeld houtrot in het kozijn. 

Mogelijkheden bij houten kozijnen in Grijpskerk 

Wanneer u voor houten kozijnen in Grijpskerk kiest, heeft u verschillende mogelijkheden. Gaat u voor een klassiek ontworpen houten kozijn, of wilt u de houten kozijnen een strakke en moderne look geven? Naast het verschil in stijl, heeft u keuze uit verschillende kleuren bij de montage van een houten kozijn. Wij werken het kozijn graag in de door u gewenste RAL-kleur af. Niet alleen plaatsen we het kozijn voor u. U kunt ons ook HR++-isolatieglas laten plaatsen. Het helpt u uw energieverbruik terug te dringen. 

Advies over houten kozijnen in Grijpskerk

Vindt u het lastig om een keuze te maken tussen houten kozijnen in Grijpskerk en kozijnen van kunststof? Twijfelt u nog over de wijze waarop u uw nieuwe houten kozijnen wilt laten afwerken? Neem in beide gevallen eens contact met ons op. De vakmensen van Zetstra Bouwbedrijf vertellen u graag meer over de wijze waarop we u van dienst kunnen zijn. Hierbij kunnen we u voorbeelden laten zien van houten kozijnen die eerder door ons zijn geproduceerd. Het helpt u tot een weloverwogen keuze te komen!