(0594) 50 35 90
Ruim 100 jaar ervaring en vakmanschap in en rond Groningen

Onderhoud aan uw houten kozijnen in Drenthe 

Heeft u stijlvolle, landelijke houten kozijnen in huis? Dit staat vaak prachtig! Zetstra Bouwbedrijf helpt u graag bij het uitvoeren van onderhoud aan het hout. Het is belangrijk om schilderwerk tijdig te vervangen, om onder meer houtrot te voorkomen. Houtrot is doorgaans lastig te herstellen, waardoor uw houten kozijnen in Drenthe mogelijk volledig vervangen moeten worden. Ook wanneer u voor een nieuw model houten kozijn kiest, helpen we u graag verder. Laten we samen op zoek gaan naar houten kozijnen die aansluiten op uw wensen! 

Houten kozijnen in Drenthe vormgeven

Bij het vormgeven van uw nieuwe houten kozijnen in Drenthe dient met verschillende zaken rekening te worden gehouden. Denk bijvoorbeeld aan de uitstraling en stijl van uw houten kozijnen. Kiest u voor een landelijke look, of gaat u voor een klassieke uitstraling? Ook de kleur van de kozijnen speelt hierbij een belangrijke rol. Meer praktisch is de stijfheid van het hout, de overschilderbaarheid hiervan en de onderhoudsvriendelijkheid. U kunt ervoor kiezen het onderhoud op periodieke basis door Zetstra Bouwbedrijf uit te laten voeren. Zo heeft u hier zelf geen omkijken naar en weet u zeker, dat dit op de juiste wijze gebeurt. 

Meer informatie over houten kozijnen in Drenthe 

Bent u voornemens uw houten kozijnen in Drenthe te vernieuwen, of wilt u deze op korte termijn laten onderhouden? Neem eens contact met ons op, zodat we u meer kunnen vertellen over onze dienstverlening. Ook laten we u graag voorbeelden zien van houten kozijnen in Drenthe die wij reeds geplaatst hebben in woningen. Het kan u inspiratie geven voor het ontwerp van uw eigen houten kozijnen.