(0594) 50 35 90
Ruim 100 jaar ervaring en vakmanschap in en rond Groningen

Houtbouw Groningen

Als u een onderneming nodig heeft die zich heeft gespecialiseerd in houtbouw in Groningen, dan kunt u eens nader kennis maken met Zetstra Bouwbedrijf. U kunt bij onze bouwonderneming terecht voor de meest uiteenlopende zaken. Hierbij kunt u denken aan nieuwbouw, aanbouw en uitbouw. Daarnaast voeren wij reparatie- en renovatiewerkzaamheden uit. Ook voor houtbouw in Groningen kunt u uitstekend bij ons terecht. Wij bieden u een hoogwaardige, betaalbare en vriendelijke service.

Uw partner in houtbouw in Groningen

Ons bouwbedrijf heeft een ruime ervaring in de houtbouw in Groningen. Wij hebben in het verleden al veel projecten naar volle tevredenheid van onze klanten afgerond. Wanneer u bij ons komt voor houtbouw in Groningen, dan horen wij graag wat de specifieke wensen en eisen zijn. Op basis daarvan kunnen wij met u meedenken over de juiste oplossingen voor u. Zo verzorgen wij de houtbouw in Groningen altijd volledig naar wens en kunnen wij de klanttevredenheid optimaal houden. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten altijd kunnen uitgaan van de garantie op een perfecte dienstverlening. Daar zetten wij ons graag voor in, ook als het gaat om een project betreffende houtbouw in Groningen.

Neem contact op

Wij staan graag voor u klaar wanneer u een ervaren partner voor houtbouw in Groningen zoekt. U kunt altijd bij ons terecht, voor grote en kleinere projecten. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie, advies of een offerte. Belt u dan naar 0594 – 50 35 90 of stuur aan mail naar info@zetstra.nl