(0594) 50 35 90
Ruim 100 jaar ervaring en vakmanschap in en rond Groningen

Houtbewerking Groningen

U zoekt een professional in houtbewerking in Groningen? Dan hoeft u niet verder te zoeken. Zetstra Bouwbedrijf heeft meer dan honderd jaar ervaring en biedt u een aantrekkelijke dienstverlening op het gebied van houtbewerking in Groningen. Wij staan voor u klaar met een vriendelijke, hoogwaardige en scherp geprijsde service. Wij zijn in staat om de uitstekende kwaliteit te bewaken door alle werkzaamheden met betrekking tot houtbewerking in Groningen zelf uit te voeren.

Dienstverlening in houtbewerking in Groningen

Wij bieden u een brede dienstverlening op het vlak van houtbewerking in Groningen. Wij beschikken over een ruime werkplaats met alle benodigde moderne machines. Deze machines stellen ons in staat om vrijwel alle bewerkingsmogelijkheden met betrekking tot houtbewerking in Groningen uit te voeren, van zeer modern tot puur traditioneel. Er zijn talloze variaties mogelijk en wij zetten ons graag in om voor u het beste resultaat neer te zetten.

Uw specialist in houtbewerking in Groningen

Zetstra Bouwbedrijf is gevestigd in Groningen. U kunt bij ons terecht voor de meest uiteenlopende zaken op het gebied van houtbewerking in Groningen. Wij specialiseren ons in maatwerk en leveren u altijd de hoogste kwaliteit. U kunt bij ons onder meer terecht voor kozijnen, kraalgoten, luiken, paneeldeuren en puien. Uiteraard vertellen wij u graag meer over onze kwaliteiten en mogelijkheden op het gebied van houtbewerking in Groningen. Neem gerust eens vrijblijvend contact op voor meer informatie. Bel naar 0594-503590 of benader ons via de digitale weg, door te mailen naar info@zetstra.nl. Wij zijn u graag van dienst.

Vraag hier vrijblijvend uw offerte aan!