(0594) 50 35 90
Ruim 100 jaar ervaring en vakmanschap in en rond Groningen

Herstel van bevingsschade in Groningen laten uitvoeren 

De aardbevingen uit de afgelopen jaren hebben voor een flinke schade door de provincie Groningen gezorgd. Met name aan de noordzijde van de stad Groningen kampen veel woningbezitters met scheuren en soortgelijke schade binnen en aan hun woning. Het herstel van bevingsschade in Groningen kunt u vaak maar zeer moeizaam zelf uitvoeren! Daarbij heeft u het recht op een compensatie voor de geleden schade. Om de schade niet te laten verergeren, is het verstandig om de bevingsschade door een gespecialiseerde partij te laten herstellen. Zetstra Bouwbedrijf staat voor u klaar, om u de gewenste hulp te bieden! 

Ruime ervaring in herstel van bevingsschade in Groningen 

Met een jarenlange ervaring in het herstel van bevingsschade in Groningen, kunnen we u altijd van een passende oplossing voorzien. Samen inventariseren we de schade aan uw woning, als gevolg van recente aardbevingen. Op basis van deze bevindingen doen we u een voorstel voor het herstel van de schade. Het is afhankelijk van het type aardbevingsschade, hoe dit het beste kan worden hersteld. Onze medewerkers zullen u hier tijdens een eerste kennismaking meer over vertellen. 

Professionele aanpak bij herstel van bevingsschade in Groningen 

Doordat een aardbeving vaak een behoorlijke impact op mensen heeft, is het belangrijk dat het herstel van de geleden schade op een professionele wijze wordt aangepakt. Met meer dan 100 jaar ervaring in ons vak, biedt Zetstra Bouwbedrijf u professionaliteit en vakkundigheid! Neem vandaag nog contact met ons op, om de mogelijkheden van het herstel van de bevingsschade in uw woning door te spreken.