(0594) 50 35 90
Ruim 100 jaar ervaring en vakmanschap in en rond Groningen

Specialist op het gebied van herstel aardbevingsschade in Groningen 

Zetstra Bouwbedrijf is uw specialist op het gebied van het herstel van aardbevingsschade in Groningen. De afgelopen jaren heeft een groot aantal woningen te maken gekregen met een dergelijke schade. Denk aan scheuren in wanden, krakende vloeren, enzovoorts. Onze specialisten komen graag bij u langs om de schade te inventariseren en op korte termijn voor een oplossing te zorgen. Niet alleen zien de scheuren er minder mooi uit! Ook wilt u geen enkel risico lopen op een verzwakking van de constructie van uw woning. 

Aanpak bij herstel aardbevingsschade in Groningen 

Het herstel van aardbevingsschade in Groningen begint voor ons bij een inventarisatie van de ontstane schade. Hoe diep zijn de scheuren? Waar lopen de scheuren in huis? Mogelijk blijkt er meer schade aanwezig te zijn, dan u op voorhand zelf geconstateerd heeft. Op basis van deze inventarisatie stellen we een plan van aanpak op voor het herstel van de aardbevingsschade in Groningen. Bent u het eens met onze aanpak? In dat geval gaan we zo snel mogelijk voor u aan de slag. Het gebruik van professionele hulpmiddelen en duurzame materialen verzekert u van een fraai eindresultaat. 

Direct aan de slag met herstel aardbevingsschade in Groningen

Wacht niet te lang met het herstel van aardbevingsschade in Groningen. Het zou ertoe kunnen leiden dat de schade erger wordt bij een nieuwe aardbeving. Neem vrijblijvend contact op met Zetstra Bouwbedrijf, om u te laten informeren over de werkwijze van onze vakmensen. Ook vertellen we u graag meer over de termijn waarop we de aardbevingsschade in uw woning kunnen herstellen. Samen zorgen we dat uw woning er weer mooi uit komt te zien!