(0594) 50 35 90
Ruim 100 jaar ervaring en vakmanschap in en rond Groningen

Erkende bouwonderneming

Zetstra Bouwbedrijf uit Enumatil is dé erkende bouwonderneming voor verbouw, nieuwbouw, renovatie en onderhoud in en rond Groningen. Wij zijn aangesloten bij Bouwend Nederland en leveren al meer dan 100 jaar kwaliteit en service. Onze ruime ervaring en vakkundig personeel staan garant voor uitstekende kwaliteit tegen een goede prijs. Wij investeren in onze materialen en werken met de nieuwste machines. Ook hebben wij duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Vanuit onze eigen werkplaats kunnen we veel bouwmaterialen uit voorraad leveren, waardoor we snel en efficiënt uw bouwproject kunnen uitvoeren.

Erkende bouwonderneming voor particulieren en bedrijven

Wilt u uw woning verbouwen? Bent u toe aan een nieuw bedrijfspand? Of heeft u een betrouwbare partner nodig voor het renoveren of onderhouden van uw vastgoed? Dan hoeft u niet verder te zoeken. Zetstra Bouwbedrijf werkt zowel voor particulieren als bedrijven en voert ook werkzaamheden uit voor makelaars, VvE’s en verzekeringsmaatschappijen. Ook gemeentelijke instellingen en scholen behoren tot onze tevreden klantenkring. Wij kunnen het gehele bouwproject voor u uitvoeren, maar eventueel ook enkele onderdelen ervan of alleen de materialen aanleveren. Wat u maar wilt. Niet voor niets weten onze klanten ons al ruim honderd jaar te vinden.

Offerte aanvragen bij erkend bouwbedrijf Zetstra

Wilt u een offerte aanvragen bij Zetstra Bouwbedrijf? Dat kan door het maken van een telefonische afspraak via 0594 - 503590. Of door het sturen van een e-mail naar info@zetstra.nl. Wij komen graag bij u langs en maken in overleg een passende offerte voor de uitvoering van uw project. Voor overige vragen kunt u natuurlijk ook bij ons terecht. Wij staan u graag te woord.