(0594) 50 35 90
Ruim 100 jaar ervaring en vakmanschap in en rond Groningen

Duurzaam bouwen in Groningen met onze hulp 

Steeds meer huishoudens letten op de duurzaamheid van hun woning. Zo wordt HR+-isolatieglas steeds populairder, terwijl het normale dubbele glas naar de achtergrond verdwijnt. Ook wordt vaker voor een elektrische warmtepomp gekozen, in plaats van voor een traditionele cv-ketel op gas. In nieuwe woningen is het zelfs niet langer verplicht om een gasaansluiting te plaatsen. Ook bij de bouw van een nieuwe woning kan het slim zijn om op de duurzaamheid van het pand te letten. Des te duurzamer de woning is, des te hoger zal de waarde hiervan ook zijn. Duurzaam bouwen in Groningen hoeft u niet alleen te doen! Zetstra Bouwbedrijf helpt u hier graag bij. 

Mogelijkheden bij duurzaam bouwen in Groningen 

Duurzaam bouwen in Groningen kan op verschillende manieren geïnterpreteerd worden. Denk bijvoorbeeld aan de mogelijkheid om voor een degelijke isolatie in de spouwmuur te kiezen, de mogelijkheid om HR+-isolatieglas te laten plaatsen in plaats van normaal dubbel glas, enzovoorts. Een andere manier waarop u duurzaam bouwen in Groningen kunt interpreteren, is de optie om bijvoorbeeld voor kunststof in plaats van hout te kiezen. Door kunststof kozijnen te monteren neemt het benodigde onderhoud aan uw woning sterk af. U hoeft kunststof immers niet te schuren en opnieuw te verven. 

Meer informatie over duurzaam bouwen in Groningen 

Bent u van plan om binnenkort aan de bouw van een nieuwe woning te beginnen? Onze vakmensen bieden u graag een overzicht van de mogelijkheden op het gebied van duurzaam bouwen in Groningen. Samen stellen we een plan op om van uw woning een duurzaam huis te maken. Bent u tevreden met deze plannen? In dat geval starten met de uitvoering hiervan.