(0594) 50 35 90
Ruim 100 jaar ervaring en vakmanschap in en rond Groningen

Specialist in duurzaam bouwen in Drenthe

Duurzaam bouwen in Drenthe is de trend van dit moment! Zetstra Bouwbedrijf helpt u graag deel te nemen aan deze trend. Duurzaam bouwen kan zowel bij een nieuwbouwproject interessant zijn, als bij een renovatie van uw bestaande woning. Daarbij kan duurzaam bouwen op verschillende manieren geïnterpreteerd worden. Denk bijvoorbeeld aan het verschil tussen het optimaliseren van uw isolatiewaarde en het gebruik van duurzame materialen bij bouwwerkzaamheden. Zetstra Bouwbedrijf kiest voor een combinatie van beide interpretaties. We vertellen u graag meer over hetgeen duurzaam bouwen in Drenthe voor ons betekent. 

Duurzaam bouwen in Drenthe is gericht op de toekomst 

Huishoudens doen er alles aan om hun energieverbruik tot een minimum te beperken. Een minimaal energieverbruik is niet alleen gunstig voor uw portemonnee. Ook draagt u zo bij aan een beter milieu en klimaat. Althans, u gaat een verslechtering hiervan tegen! Daarbij is het interessant om voor het gebruik van duurzame materialen te kiezen, om te voorkomen dat u veel onderhoud aan uw woning uit moet laten voeren. Kies bijvoorbeeld voor duurzame kozijnen van kunststof, in plaats van houten kozijnen. Bij kunststof kozijnen is het voldoende om deze met een vochtige doek af te nemen. Daar waar houten kozijnen jaarlijks geverfd moeten worden. 

Persoonlijk advies over duurzaam bouwen in Drenthe 

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van duurzaam bouwen in Drenthe? Of bent u benieuwd op welke manier u uw eigen woning duurzamer kunt maken? Onze ervaren specialisten staan voor u klaar, om u hierover te adviseren. Wanneer u instemt met onze verbeteringen aan uw woning, kunnen we deze direct voor u uitvoeren. Zo geniet u straks van een duurzamere woning en een lagere energierekening!