(0594) 50 35 90
Ruim 100 jaar ervaring en vakmanschap in en rond Groningen

Dakreparatie Leek

Een dakreparatie Leek laten uitvoeren kan het best worden gedaan door een vakman. Het dak is immers een belangrijk onderdeel van een pand of woning. Dit is immers de eerste bescherming tegen bijvoorbeeld de weersomstandigheden. Daarnaast is het dak een belangrijke factor als het gaat om isolatie. Wanneer er schade is, dan moet hier snel iets aangedaan worden, maar dan wel op de juiste manier zodat er geen verdere problemen ontstaan. Daarom is een expert dus ook zo belangrijk. Wij kunnen u hierbij van dienst zijn.

Veel ervaring

Een belangrijke reden om de reparatie door ons te laten uitvoeren is het feit dat wij hier veel ervaring in hebben. Het doen van dit soort werkzaamheden is al vele jaren gebruikelijk voor ons. Door die ervaring kunnen wij snel een inschatting maken van wat er nodig is om het dak weer in goede orde te herstellen. Dit is ook in het voordeel van u als bewoner of eigenaar van het pand. Dit zorgt er immers voor dat het dak snel weer gedicht kan worden zodat er geen verdere schade wordt aangericht. 

Contact opnemen

Om direct actie te ondernemen wanneer er problemen met het dak zijn kunt u ons gemakkelijk bereiken. Dat kan bijvoorbeeld door te bellen met 0594-50 35 90. U kunt dan direct hulp krijgen. Daarnaast kunt u ook via de digitale weg met ons in contact komen. Dat kan bijvoorbeeld door het contactformulier op de website in te vullen. Een andere manier is het sturen van een e-mail. Het adres waarop wij te bereiken zijn is info@zetstra.nl