(0594) 50 35 90
Ruim 100 jaar ervaring en vakmanschap in en rond Groningen

Bouwonderneming Groningen

Heeft u een ervaren bouwonderneming in Groningen nodig, bijvoorbeeld omdat u plannen heeft op het gebied van bouw, aanbouw of verbouw? Dan kunt u kennis maken met de uitgebreide dienstverlening van Zetstra Bouwbedrijf. Als ervaren bouwonderneming in Groningen kunnen wij u altijd volledig naar wens van dienst zijn. Wij luisteren graag naar uw wensen en eisen, zodat wij onze dienstverlening hierop kunnen aanpassen. Klanttevredenheid is dan ook erg belangrijk binnen onze bouwonderneming in Groningen. Wij zetten ons optimaal in voor uw tevredenheid.

Uw ervaren bouwonderneming in Groningen

Wij hebben een jarenlange ervaring als bouwonderneming in Groningen. Hierdoor gaan wij zeker geen uitdaging uit de weg. Wij hebben de meest uiteenlopende projecten voor onze klanten naar alle tevredenheid afgerond. Wanneer u onze bouwonderneming in Groningen inschakelt voor uw  project, dan kunt u er zeker van zijn dat wij zorgen voor een eindresultaat dat uw verwachtingen zal overtreffen. Voor ieder specifiek bouwproject, groot en klein, zetten wij de juiste vakmensen uit ons team in. Zo weet u altijd zeker dat uw project in handen is van ervaren professionals die precies weten wat nodig is om het project tot een succes te maken. Vanzelfsprekend kunt u altijd een vrijblijvende offerte aanvragen bij onze bouwonderneming in Groningen.

Neem contact met ons op

Zetstra Bouwbedrijf is uw bouwonderneming in Groningen voor de meest uiteenlopende bouwwerkzaamheden. Wij bespreken graag met u wat wij voor u kunnen betekenen, op basis van uw specifieke vraagstuk. U kunt altijd contact met ons opnemen. Bel naar 0594 – 50 35 90 of stuur een mail naar info@zetstra.nl.