(0594) 50 35 90
Ruim 100 jaar ervaring en vakmanschap in en rond Groningen

Bouwonderneming

Bouwonderneming stelt klantwensen voorop
Kwaliteit is prioriteit bij bouwonderneming Zetstra. Al ruim honderd jaar zijn wij als familiebedrijf actief op het gebied van nieuwbouw, verbouw, onderhoud en restauratie. We verrichten de meest uiteenlopende werkzaamheden waarbij de wensen van de klant te allen tijde prioriteit zijn. Zowel particulieren, bedrijven als instellingen behoren tot onze klantenkring. Maar wij realiseren tevens projecten voor verzekeraars, makelaars, vastgoedbeheerders en VVE’s.

Uw bouwonderneming van begin tot eind

Bouwonderneming Zetstra is gevestigd in Enumatil, een klein dorp centraal gelegen tussen Groningen, Leek en Zuidhorn. Als aannemer denken wij graag met onze klanten mee. We focussen hierbij op de wensen en eisen zonder daarbij de duurzaamheid en het budget uit het oog te verliezen. Op die manier kunnen wij ervoor zorgen dat ieder bouwproject tot tevredenheid kan worden uitgevoerd. Als bouwonderneming nemen we het werk graag voor u uit handen en verzorgen we het traject van het begin tot eind. Wilt u de werkzaamheden liever eigenhandig uitvoeren? Dan ondersteunen wij u graag met advies of onze verscheidenheid aan materialen.

Bouwonderneming Zetstra maakt uw product op maat

De vakmensen van bouwonderneming Zetstra maken in de modern uitgeruste werkplaats talloze maatproducten zoals kozijnen, trappen en deuren. Maar ook voor een compleet interieur op maat deinzen wij niet terug. Onze vakkundige, enthousiaste team en onze ruime ervaring zorgt ervoor dat we nagenoeg alle houtbewerkingen in eigen huis kunnen uitvoeren. Daarnaast beschikken wij ook over een ruim assortiment aan bouwmaterialen.

Neem contact op met bouwonderneming Zetstra

Bouwonderneming Zetstra staat u graag te woord. Dus heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op via het telefoonnummer: (0594) 50 35 90. Of gebruik het formulier op onze contactpagina.