(0594) 50 35 90
Ruim 100 jaar ervaring en vakmanschap in en rond Groningen

Een bouwkavel kopen in Zuidhorn

Bent u van plan om een bouwkavel te kopen in Zuidhorn, dan kunt u terecht bij Zetstra Bouwbedrijf. Wij bieden bouwkavels aan in omgeving van het Leekstermeer, Groningen en Zuidhorn. Hier is een kleinschalig nieuwbouwplan ontwikkeld voor nieuwbouwwoningen. U kunt een bouwkavel kopen in Zuidhorn en hier een woning voor uw gezin op laten bouwen door ons specialistische team aan medewerkers. Zij beschikken over jaren ervaren en gedegen vakkennis waardoor wij uw ideale bouwpartner zijn. We zullen u van begin tot eind begeleiden door het gehele traject en u van deskundig advies kunnen voorzien. We horen graag van u wat uw wensen zijn, zodat we hier zo veel mogelijk op in kunnen spelen om deze te verwezenlijken.

Bouwkavel kopen in Zuidhorn

Door een bouwkavel te kopen in Zuidhorn blijft u verbonden met steden en nabijgelegen dorpjes en kunt u toch landelijk wonen en genieten van rust en vrije omgeving. De bouwkavel in Zuidhorn is ruim en rustig en landelijk gelegen, dus ideaal voor een knus buitenleven. U kunt bij Zetstra Bouwbedrijf rekenen op professioneel vakmanschap, kwaliteit en duurzaamheid. We besteden aandachtig interesse en tijd in het realiseren van een optimale woonbeleving. Daarnaast bieden we een goede prijs-kwaliteitverhouding en denken we flexibel met u mee, om uw droom te verwezenlijken. Een bouwkavel kopen in Zuidhorn biedt u hierin mooie kansen.

Neem contact met ons op voor een offerte

Hebt u interesse om een bouwkavel te kopen in Zuidhorn, dan kunt u ons bereiken via (0594) 50 35 90 of per mail info@zetstra.nl. We stellen graag een offerte voor u op om duidelijk inzichtelijk voor u te krijgen wat we u kunnen bieden.