(0594) 50 35 90
Ruim 100 jaar ervaring en vakmanschap in en rond Groningen

Een bouwkavel kopen in Groningen

Wat is er nou mooier dan een bouwkavel kopen in Groningen en daar een woning op laten bouwen, geheel naar eigen design en ontwerp? Zetstra Bouwbedrijf maakt dit voor u mogelijk. U kunt via ons een bouwkavel kopen in Groningen en opdracht geven voor de bouw van uw droomhuis. Met jarenlange ervaring en de specifieke vakkennis die onze medewerkers in huis hebben, kunnen we aan al uw wensen tegemoetkomen. Uiteraard denken we graag met u mee en voorzien we u gedurende het volledige traject van professioneel en deskundig advies, zodat u uw wensen kunt realiseren. We begeleiden u van de aanvraag voor de bouwtekening tot de allerlaatste afwerkingen aan de woning.

Voordelen van een bouwkavel kopen in Groningen

Zetstra Bouwbedrijf maakt een bouwkavel kopen in Groningen voor u mogelijk. Er is een kleinschalig nieuwbouwplan ontwikkeld, waarbij diverse kavels vrijkomen voor verkoop. U komt zo in een rustige, landelijke en uiteraard kindvriendelijke omgeving te wonen. Bovendien hebt u voldoende toegang tot nabijgelegen dorpjes en steden, zodat u niet volledig bent afgesloten van de bewoonde wereld. U krijgt zo het beste van twee werelden. De jarenlange ervaring die we hebben opgedaan op gebied van bouw gerelateerde zaken, bieden u betrouwbare kwaliteit en deskundige begeleiding. We blijven ons bovendien ontwikkelen, zodat we nog meer kunnen bieden.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in een bouwkavel kopen in Groningen? Neem dan zeker contact met ons op. We kunnen u dan verder helpen en een offerte voor u opstellen. U kunt ons bereiken op (0594) 50 35 90 of per mail info@zetstra.nl.