(0594) 50 35 90
Ruim 100 jaar ervaring en vakmanschap in en rond Groningen

Bouwbedrijf Zuidlaren

Een betrouwbaar bouwbedrijf vinden is eenvoudiger dan u denkt. Want voor al uw nieuwbouw- of verbouwopdrachten doet u natuurlijk een beroep op een bedrijf dat al ruim 100 jaar ervaring heeft. Dit bouwbedrijf vindt u in het noorden van het land. Wij staan al vele jaren voor u klaar voor al uw bouwopdrachten, groot of klein. Wilt u uw dak laten renoveren, nieuwe kozijnen of een uitbouw aan uw woning zodat u meer ruimte krijgt? Wij bekijken met u de mogelijkheden, brengen een offerte uit en zorgen ervoor dat het werk goed en vakkundig wordt uitgevoerd.

Het bouwbedrijf Zuidlaren voor al uw bouwklussen

U kunt met een gerust hart een beroep doen op bouwbedrijf Zuidlaren als u binnenkort een grote of kleine verbouwing aan uw woning of bedrijfspand wilt laten uitvoeren. Ook voor nieuwbouwprojecten staan wij graag voor u klaar. Heeft uw woning schade opgelopen als gevolg van storm of aardbeving als gevolg van de gaswinning? Wij zullen er alles aan doen om de schade snel en goed te herstellen zodat u weer veilig in uw huis kunt wonen. Ook voor onderhoud aan bij voorbeeld het dak of de kozijnen van uw huis kunt u terecht bij bouwbedrijf Zuidlaren. Onze vakmensen zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van diverse bouw- en verbouwwerkzaamheden.

Met bouwbedrijf Zetstra heeft u uw offerte snel in huis

Heeft u een duidelijk beeld van wat u wilt laten bouwen of verbouwen? Dan ontvangen wij graag uw offerteverzoek. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 0594 – 503590. U kunt ons uw plannen ook voorleggen in een e-mailbericht, stuur dit dan naar info@zetstra.nl. Wij zullen uiteraard zo spoedig mogelijk op uw vraag reageren.