(0594) 50 35 90
Ruim 100 jaar ervaring en vakmanschap in en rond Groningen

Bouwbedrijf Zuidhorn

Zetstra Bouwbedrijf: een ervaren bouwbedrijf vlak bij Zuidhorn/Noordhorn.

Zetstra Bouwbedrijf Zuidhorn

Aannemer Zetstra Bouwbedrijf is gevestigd in Enumatil, nabij Zuidhorn. Het aannemersbedrijf heeft al meer dan 100 jaar ervaring op het gebied van nieuwbouw, verbouw, renovatie, onderhoud en restauratie. Ook voor woningbeveiliging/inbraakpreventie kunt u bij ons terecht. Ons familiebedrijf voert de meest uiteenlopende werkzaamheden uit voor particulieren, bedrijven, scholen en instellingen. Daarnaast behoren ook verzekeraars, makelaars, vastgoedbeheerders en VVE ’s tot de klantenkring.

Bouwbedrijf Zetstra uit de omgeving Zuidhorn voor ieder project

Zuidhorn is voor Bouwbedrijf Zetstra bekend terrein. Onze brede ervaring helpt ons goede kwaliteit te leveren, zonder daarbij de wensen van de klant uit het oog te verliezen. Ons bedrijf is erop gericht om klanten zo optimaal mogelijk in hun bouwwensen te voorzien, voor ieder budget en zo duurzaam mogelijk. Als aannemer nemen we voor u alles uit handen. Van een bouwaanvraag tot aftimmerwerk, van keuken tot badkamer, en van tegelwerk tot installatiewerk.

Kozijnen uit de werkplaats van uw bouwbedrijf in de omgeving Zuidhorn

In onze ruime en moderne werkplaats nabij Zuidhorn verrichten wij als bouwbedrijf alle houtbewerkingswerkzaamheden.  Een authentiek kozijn, tuindeuren, suitedeuren of een nieuwe dakgoot op maat. Wij maken, wat u wenst.

Bouwbedrijf Zuidhorn helpt u graag

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over ons bouwbedrijf nabij Zuidhorn? Dan kunt u geheel vrijblijvend telefonisch contact met ons opnemen, via het nummer: 0594-503590. Of gebruik het formulier op onze contactpagina. Kijkt u ook gerust op onze projectenpagina. Hierop staat een klein deel van de door ons gerealiseerde projecten.

http://www.bouwbedrijfzuidhorn.nl
 

Vraag hier vrijblijvend uw offerte aan!