(0594) 50 35 90
Ruim 100 jaar ervaring en vakmanschap in en rond Groningen

Bouwbedrijf De Wijert

Voor een omvangrijk bouwproject of een kleine aanpassing aan uw woning of bedrijfspand bent u op zoek naar een betrouwbaar bouwbedrijf. Een bedrijf met jarenlange ervaring en brede kennis van zaken als het gaat om bouwen en verbouwen. Zo’n bedrijf is Zetstra Bouwbedrijf uit Groningen. Met een enthousiaste ploeg ervaren medewerkers die iedere klus met enthousiasme aanpakken. Wij voeren alle werkzaamheden uit die met bouwen en verbouwen te maken hebben. Nieuwbouw, aanbouw, verbouwingen en onderhoud. Door dit totaalpakket te leveren kunt u voor alle voorkomende werkzaamheden bij ons terecht.

Het bouwbedrijf Wijert levert kwaliteit

Ons bedrijf bestaat al vele jaren en dat is niet voor niets. Het bouwbedrijf Wijert levert namelijk uitsluitend kwaliteit. Onze medewerkers zijn goed geschoold en hebben in de praktijk de fijne kneepjes van het vak geleerd van ervaren collega’s. Voor iedere bouw- of verbouwopdracht kunt u bij ons terecht. Wij hebben ervaring met het bouwen en verbouwen van zowel woningen als bedrijfspanden. Zetstra Bouwbedrijf weet wat het betekent dat een deadline voor de oplevering wordt gehaald en wij zullen er dan ook altijd alles aan doen om die belofte waar te maken. Wij gaan graag met u om de tafel zitten om uw bouwopdracht met u te bespreken.

Wij sturen u graag een passende offerte

Bent u op zoek naar een bouwbedrijf De Wijert? En hecht u grote waarde aan een betrouwbare bouwpartner? Dan nodigen wij u van harte uit om contact met ons op te nemen. U kunt uw opdracht per e-mail aan ons aanbieden, stuur uw bericht dan naar info@zetstra.nl. U kunt ook gebruik maken van het contactformulier. Natuurlijk zijn wij ook telefonisch bereikbaar en wel via telefoonnummer 0594 – 50 35 90.