(0594) 50 35 90
Ruim 100 jaar ervaring en vakmanschap in en rond Groningen

Bouwbedrijf Vries

Bent u op zoek naar een betrouwbaar bouwbedrijf, dan bent u aan het juiste adres bij Zetstra. Een bouwbedrijf met ruime ervaring met alles dat met bouwen en verbouwen te maken heeft. Wanneer u een huis wilt gaan bouwen of een renovatie wilt laten uitvoeren dan staan wij graag voor u klaar. Bouwbedrijf Vries biedt een breed scala aan diensten als het gaat om het bouwen of verbouwen van woningen en zakelijke panden. Alle werkzaamheden die te maken hebben met bouwen en verbouwen vallen binnen onze expertise. U kunt uw opdracht bij ons indienen en wij zorgen ervoor dat u op korte termijn een passende offerte ontvangt.

Laat uw bouwplannen uitvoeren door het bouwbedrijf Vries

Voor het uitvoeren van een bouwproject bent u natuurlijk op zoek naar een betrouwbare partner. Het project moet immers tijdig worden opgeleverd zodat de eventuele onderaannemers verder kunnen met hun werkzaamheden en het object uiteindelijk tijdig aan de nieuwe eigenaar wordt opgeleverd. Want deze heeft ongetwijfeld een planning gemaakt voor de ingebruikname en daar moet als het even kan niet van worden afgeweken. Natuurlijk kunnen er altijd bijzondere omstandigheden zijn die vertragend werken, maar Zetstra doet er alles aan om de afgesproken deadline te halen.

Vraag direct een offerte aan voor uw bouwopdracht

Het bouwbedrijf Vries neemt graag uw opdracht aan voor uw bouwklus, verbouwing of aanbouw aan uw woning of bedrijfspand. Geef uw wensen aan ons door en wij gaan direct voor u aan de slag. U kunt ons bereiken via telefoonnummer 0594 – 50 35 90. U kunt uw opdracht of vraag ook per e-mail aan ons voorleggen, het adres is info@zetstra.nl. U kunt ook gebruik maken van het contactformulier op de website.