(0594) 50 35 90
Ruim 100 jaar ervaring en vakmanschap in en rond Groningen

Ervaren bouwbedrijf bij Veendam inschakelen 

Voor de uitvoering van bouwprojecten is de hulp van een ervaren en vakkundig bouwbedrijf bij Veendam wenselijk. Zelf een bouwproject uitvoeren is doorgaans geen optie. Mensen hebben de tijd niet en beschikken daarbij niet over het benodigde gereedschap om de verschillende klussen uit te kunnen voeren. Zetstra Bouwbedrijf heeft meer dan 100 jaar ervaring in het uitvoeren van uiteenlopende bouwprojecten. Hoe kunnen onze vakmensen u van dienst zijn bij de realisatie van een nieuwbouw, een aanbouw of bijvoorbeeld een verbouw? Ook voor periodiek onderhoud aan uw woning kunt u op onze hulp rekenen. 

Plannen maken met bouwbedrijf bij Veendam 

Voordat begonnen kan worden met de aan-, nieuw- of verbouw van uw woning, is het belangrijk goed na te denken over de plannen voor dit project. U voert een nieuwbouw of verbouw immers slechts eens in de tientallen jaren uit. Wij helpen u graag op weg, door met u mee te denken en voorbeelden te tonen van eerder uitgevoerde projecten. Dit biedt u inspiratie en geeft u een beeld van hetgeen tegenwoordig mogelijk is. Tevens toont het u de kwaliteit die Zetstra Bouwbedrijf in Veendam aan u kan leveren. Welke wensen heeft u al voor uw nieuw-, aan- of verbouw? 

Breed inzetbaar bouwbedrijf bij Veendam 

Als bouwbedrijf bij Veendam zijn we zeer breed inzetbaar. Naast de realisatie van nieuwbouw of een complete verbouwing van uw woning, kunt u ons ook benaderen voor een renovatie van een klassiek pand. Denk bijvoorbeeld aan de renovatie van een oude kerk. Bij een renovatie komt veel kijken. Wij herstellen het pand in z’n oorspronkelijke staat, waarbij uitsluitend duurzame materialen gebruikt worden. Zo kunt u weer een tijd vooruit! Neem eens contact met ons op, zodat we u er meer over kunnen vertellen.