(0594) 50 35 90
Ruim 100 jaar ervaring en vakmanschap in en rond Groningen

Vakkundig bouwbedrijf in Ten Boer inschakelen 

Bij bouwprojecten komt vaak veel kijken! U start met een paar vage wensen, werkt dit uit tot een concreet plan en start vervolgens met de realisatie. Bij de realisatie dient u de juiste gereedschappen en materialen tot uw beschikking te hebben, om uw plannen ook daadwerkelijk op de gewenste manier te kunnen realiseren. Om het uzelf makkelijker te maken, kan de hulp van een vakkundig bouwbedrijf bij Ten Boer wenselijk zijn. Zetstra Bouwbedrijf is uw partner voor de uitvoering van verschillende soorten bouwprojecten. Wij helpen u bij het concretiseren van uw wensen en zorgen er samen met u voor, dat deze droom gerealiseerd wordt! 

Diensten van ons bouwbedrijf bij Ten Boer 

Zetstra Bouwbedrijf heeft meer dan 100 jaar ervaring. Deze ervaring gebruikt ons bouwbedrijf bij Ten Boer in de uitvoering van sterk uiteenlopende projecten. U kunt ons inschakelen voor nieuwbouw, voor een verbouwing of bijvoorbeeld voor een aanbouw. Ook voor de renovatie van een klassiek pand als een kerk, staan onze vakmensen klaar. Bij de uitvoering van deze projecten maken we gebruik van kwalitatief goede materialen, die een lange tijd mee zullen gaan. U wilt voorkomen dat u kort na de uitvoering van een project aan onderhoudsklussen moet beginnen. 

Advies van ons bouwbedrijf bij Ten Boer 

Heeft u al een paar vage wensen in u hoofd en wilt u weten of deze realistisch zijn? Neem eens contact met ons bouwbedrijf bij Ten Boer op. Samen met u gaan we om tafel, om te kijken hoe we uw wensen om kunnen zetten naar een concreet en uitvoerbaar plan. We laten hierbij graag een aantal foto’s van uitgevoerde projecten zien. Zo weet u precies wat u van ons mag verwachten.