(0594) 50 35 90
Ruim 100 jaar ervaring en vakmanschap in en rond Groningen

Bouwbedrijf Peize

Zetstra Bouwbedrijf is uw (ver-) bouwspecialist in Peize. Zetstra Bouwbedrijf zit al meer dan 100 jaar in het vak en heeft ervaring op het gebied van nieuwbouw, verbouw, renovatie, onderhoud en restauratie. Ook bent u bij ons bouwbedrijf aan het juiste adres voor woningbeveiliging en inbraakpreventie.

Voor een ervaren bouwbedrijf nabij Peize

Zetstra Bouwbedrijf is gevestigd in Enumatil, vlakbij Peize. Wij bedienen dan ook veelal klanten in provincie Groningen, Drenthe en Friesland. Onze klanten zijn onder andere particulieren, bedrijven, scholen en instellingen. Ook voeren we werkzaamheden uit voor verzekeraars, makelaars, vastgoedbeheerders en VVE ’s. Ook u zijn we graag van dienst!

Zetstra Bouwbedrijf voor elke klus in Peize

Bij Zetstra Bouwbedrijf is de wens van de klant het belangrijkst. Dit verliezen we dan ook nooit uit het oog. Wij houden rekening met uw wensen en uw budget. Als we ergens tegenaan lopen gaan we eerst met u in overleg, we voeren geen extra werkzaamheden uit zonder uw goedkeuring. Zo weet u precies wat u kunt verwachten. Wij bouwen zo duurzaam mogelijk, zodat u jaren kunt genieten van bijvoorbeeld uw nieuwe woning, badkamer of uitbouw. Ook aan minder grote elementen kunnen wij u helpen, bijvoorbeeld kozijnen, tuindeuren en dakgoten. Wij maken uiteraard alles op maat.

Neem contact op met Zetstra Bouwbedrijf nabij Peize

Wilt u weten wat Zetstra Bouwbedrijf voor u kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op met onze medewerkers. Dit kan via het contactformulier op de website of via telefoonnummer (0594) 50 35 90. Wij staan u graag te woord!

 

Vraag hier vrijblijvend uw offerte aan!