(0594) 50 35 90
Ruim 100 jaar ervaring en vakmanschap in en rond Groningen

Bouwbedrijf bij Paterswolde inschakelen 

Zetstra Bouwbedrijf is uw ervaren partner voor de uitvoering van sterk uiteenlopende bouwprojecten. Schakel ons bouwbedrijf bij Paterswolde bijvoorbeeld in voor nieuwbouw, voor een verbouwing, renovatie of restauratie van een bestaand pand of bijvoorbeeld voor het plaatsen van een aanbouw. De jarenlange ervaring die onze vakmensen hebben komt goed van pas bij de uitvoering van deze werkzaamheden. Heeft u al plannen op papier staan? We begeleiden u graag vanaf het eerste moment dat u een verbouwing of aanbouw overweegt, tot aan de laatste spijker. 

Diensten van ons bouwbedrijf bij Paterswolde 

Ons bouwbedrijf bij Paterswolde helpt u niet alleen bij een aanbouw, een verbouwing of nieuwbouw. Ook voor onderhoud, zowel kleinschalig als ook als een volledige restauratie, kunt u bij ons terecht. Specifiek voor de provincie Groningen geldt dat we hulp bieden bij het herstellen van bevingsschade aan panden. Denk aan scheuren in wanden, die hersteld moeten worden. Ook op het gebied van levensloopbestendig wonen of het verbeteren van uw woningbeveiliging adviseren we u graag. Levensloopbestendig wonen is steeds populairder. Men wil het liefst zo lang mogelijk in de vertrouwde omgeving kunnen blijven wonen. Ook voor stijlvolle, sterke houten kozijnen kunt u op ons rekenen. We maken deze zelf in onze werkplaats.  

Om tafel met bouwbedrijf bij Paterswolde 

Wilt u meer weten over de hulp die ons bouwbedrijf bij Paterswolde u kan bieden bij de uitvoering van verschillende bouwwerkzaamheden? Bent u nieuwsgierig naar voorbeelden van projecten die we reeds uitgevoerd hebben? Neem in beide gevallen eens contact met ons op, zodat we u hier meer over kunnen vertellen. We nodigen u van harte uit voor een vrijblijvende kennismaking met een van onze vakmensen.