(0594) 50 35 90
Ruim 100 jaar ervaring en vakmanschap in en rond Groningen

Ervaren bouwbedrijf bij Marum 

Staat u voor een renovatie van uw woning, of bent u voornemens een aanbouw aan uw huis te realiseren? In beide gevallen kan de hulp van een ervaren bouwbedrijf bij Marum wenselijk zijn. Bij Zetstra Bouwbedrijf bent u aan het juiste adres. Onze organisatie heeft meer dan honderd jaar ervaring in de uitvoering van sterk uiteenlopende werkzaamheden. Denk niet alleen aan de realisatie van een ver- of aanbouw, maar bijvoorbeeld ook aan het vervangen van houten kozijnen, de realisatie van een levensloopbestendige woning en een verbetering van de bestaande beveiliging van uw woning. Met welke reden bent u op zoek naar een professioneel bouwbedrijf bij Marum? 

Aanpak van ons bouwbedrijf bij Marum 

De jarenlange ervaring die onze vakmensen hebben komt niet alleen van pas bij het uitvoeren van bouwwerkzaamheden. Ook zetten we deze ervaring graag in, om u nog voor de uitvoering van persoonlijk advies te voorzien. Welke materialen kunt u gebruiken bij een nieuw- of aanbouw? Wat zijn de voor- en nadelen daarvan? Is het verstandig om opnieuw voor houten kozijnen te kiezen en zo ja, welk type hout zou u hierbij moeten gebruiken? Door dergelijke zaken te bespreken voorafgaand aan de uitvoering van werkzaamheden, helpt ons bouwbedrijf bij Marum u weloverwogen keuzes te maken. 

Kennismaking met bouwbedrijf bij Marum 

Bent u benieuwd op welke wijze ons bouwbedrijf bij Marum u kan ondersteunen bij een verbouw, bij regulier onderhoud, een aanbouw of bijvoorbeeld nieuwbouw? Neem gerust contact met ons op. We zijn benieuwd naar de wensen en plannen die u wellicht al heeft, zodat we u op basis daarvan de gewenste ondersteuning kunnen bieden bij de uitvoering van werkzaamheden. Kijk ook alvast eens op onze website, waar u veel informatie vindt over de diensten die we u aanbieden.