(0594) 50 35 90
Ruim 100 jaar ervaring en vakmanschap in en rond Groningen

Ervaren bouwbedrijf bij Hoogkerk 

Bij een verbouwing in huis of bijvoorbeeld een aanbouw aan uw pand wilt u de hulp van een ervaren bouwbedrijf bij Hoogkerk. Zo weet u zeker, dat de bouwwerkzaamheden op de juiste, vakkundige wijze voor u worden uitgevoerd. Het voorkomt dat er schade aan het pand ontstaat, dat er kort na de oplevering van de werkzaamheden onderhoud aan het pand moet worden uitgevoerd, enzovoorts. Zetstra Bouwbedrijf helpt u graag verder bij een verbouwing, een aanbouw of een nieuwbouw. Samen inventariseren we uw wensen, om op basis daarvan tot een plan voor de uitvoering van de bouwwerkzaamheden te komen. Welke klussen wilt u door onze vakmensen uit laten voeren? 

Ons bouwbedrijf bij Hoogkerk biedt verschillende diensten 

U kunt ons bouwbedrijf bij Hoogkerk voor verschillende diensten inschakelen. Niet alleen voeren we bouwwerkzaamheden uit bij een nieuw-, aan- of verbouw. Schakel onze hulp ook in, wanneer u bijvoorbeeld scheuren in uw wanden wilt laten herstellen. Sinds de aardbevingen heeft een groot aantal woningen in de regio Groningen te maken met aardbevingsschade. Voor het herstel hiervan kunnen ze vertrouwen op de vakkundigheid van ons bouwbedrijf bij Hoogkerk. Heeft u kozijnen die u wilt laten vervangen? Zetstra Bouwbedrijf maakt haar houten kozijnen zelf, naadloos aansluitend op uw persoonlijke smaak. 

Advies van de vakmensen van ons bouwbedrijf bij Hoogkerk 

Vindt u het lastig om te bepalen welke materialen het meest geschikt zijn voor de uitvoering van de bouwwerkzaamheden aan uw pand? Wenst u advies over de wijze waarop bouwwerkzaamheden aan uw pand het beste kunnen worden uitgevoerd? De ervaren vakmensen van ons bouwbedrijf bij Hoogkerk adviseren u graag. Neem eens vrijblijvend contact met ons op, zodat we een kennismaking kunnen plannen.