(0594) 50 35 90
Ruim 100 jaar ervaring en vakmanschap in en rond Groningen

Bouwbedrijf Grootegast

Bent u op zoek naar een professioneel bouwbedrijf uit de buurt van Grootegast? Zoek niet verder, want Zetstra Bouwbedrijf is het bedrijf dat u van dienst kan zijn. Wij weten door onze ervaring precies welke expertise er bij ieder project komt kijken. Of dat nu een verbouwing, een renovatie of nieuwbouw is. Voor dergelijke opdrachten bent u bij ons bedrijf goed.

Over ons bedrijf

Ons bedrijf is gevestigd in Enumatil. Enumatil ligt tussen de plaatsen Zuidhorn, Roden, Leek en Groningen. Zetstra Bouwbedrijf heeft inmiddels meer dan 100 jaar ervaring en de tijd heeft in de afgelopen honderd jaar niet stilgestaan en daarom zijn we ook met de tijd meegegaan. Innoveren is in de bouwwereld van groot belang om efficiënt te kunnen blijven werken en om u als klant topkwaliteit te kunnen bieden. Tegenwoordig speelt duurzaamheid een belangrijke rol en dit zal in de komende jaren belangrijk blijven. Om deze reden richten we ons dan ook op duurzame materialen en machines.

Waarom kiezen voor ons bouwbedrijf?

Wij zijn een begrip in de regio en dat komt door ons vakmanschap, ervaring en kwaliteit. U heeft bij ons altijd één aanspreekpunt, zodat alles helder verloopt. Bovendien bieden wij betaalbare oplossingen, waarbij een uitstekend eindresultaat altijd ons uiteindelijke doel blijft. We hebben veel ervaring op het gebied van onder meer nieuwbouw, verbouwingen, restauraties, utiliteitsbouw en aanbouw. Ook houtbewerking, kozijnen, woningbeveiliging, herstel bevingsschade en vastgoedonderhoud zit in ons dienstenpakket.

Contact en offerte

Wilt u graag meer informatie over onze diensten of wenst u een offerte te ontvangen? Vul dan het contactformulier op onze website in of neem telefonisch of per mail contact met ons op.

Vraag hier vrijblijvend uw offerte aan!