(0594) 50 35 90
Ruim 100 jaar ervaring en vakmanschap in en rond Groningen

Bouwbedrijf Grijpskerk

Voor een veelzijdig bouwbedrijf in of nabij Grijpskerk bent u aan het juiste adres bij Zetstra. Wij zijn een bouwbedrijf gevestigd in Enumatil met meer dan honderd jaar ervaring in het vak. Wij zijn in te schakelen door particulieren, bedrijven en instellingen in en rondom Grijpskerk.

Hét bouwbedrijf voor al uw bouwprojecten in Grijpskerk en omstreken

Zetstra Bouwbedrijf verzorgd verschillende werkzaamheden voor klanten in Grijpskerk. We zetten het graag voor u op een rij:

Verbouwen
Zetstra Bouwbedrijf verzorgt zowel grote als kleine verbouwprojecten in en nabij Grijpskerk. Ideaal als u meer ruimte wilt creëren of bijvoorbeeld een nieuwe badkamer wilt. Onze specialisten stellen samen met u een bouwplan op en gaan aan de hand hiervan aan de slag.

Nieuwbouw
Zetstra Bouwbedrijf is ook in te schakelen als aannemer voor nieuwbouwprojecten. Wij kunnen het complete project oppakken, maar ook alleen onderdelen die u zelf niet wilt of kunt regelen.

Onderhoud
Een woning of pand blijft alleen in goede staat als er regelmatig onderhoud wordt uitgevoerd. Ook hier kunt u Zetstra Bouwbedrijf voor inschakelen. Wij zorgen ervoor dat uw woning of pand er goed bij staat en zijn waarde behoudt.

Restauratie
Is uw woning of bedrijfspand in verval geraakt? Zetstra Bouwbedrijf brengt het object terug naar de originele staat zonder dat het pand zijn karakter verliest.

Ongeacht de klus, bij Zetstra Bouwbedrijf kunt u rekenen op kwaliteit en service! Onze specialisten denken altijd met u mee, dragen mogelijkheden en adviezen aan, en gaan op professionele wijze voor u aan de slag.

Vraag hier vrijblijvend uw offerte aan!