(0594) 50 35 90
Ruim 100 jaar ervaring en vakmanschap in en rond Groningen

Bouwbedrijf Glimmen

Woont u in Glimmen of omgeving en bent u op zoek naar een betrouwbare aannemer? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Al vele tientallen jaren staan onze vakbekwame medewerkers klaar voor onze klanten om nieuwbouw en verbouw opdrachten uit te voeren. Wij hebben ook ervaring met renovatie en onderhoud van bestaande woningen om deze in goede staat te houden of het wooncomfort te verbeteren. Zo kunt u een uitbouw aan uw woning laten aanbrengen of een mooie dakkapel om van de zolderverdieping een volwaardige etage te maken met veel lichtinval.

Bouwbedrijf Glimmen zorgt voor een perfect resultaat

Natuurlijk wilt u dat uw opdracht voor de verbouwing van uw woning of de renovatie van uw bedrijfspand perfect wordt uitgevoerd. Bouwbedrijf Glimmen zorgt ervoor dat u het werk met een gerust hart uit handen kunt geven. Wij hebben de juiste mensen in dienst die door hun jarenlange ervaring de klus die u heeft zonder problemen goed en snel kunnen uitvoeren. Wij komen graag bij u langs om met u te bespreken wat uw plannen zijn en op welke termijn u deze gerealiseerd wilt hebben. Samen met u werken wij de plannen uit en zorgen ervoor dat u een passende offerte ontvangt.

Bouwbedrijf bezorgt uw offerte snel in huis

U wilt natuurlijk snel weten waar u financieel aan toe bent als u een verbouwing overweegt. Wanneer u ons uw plannen voorlegt dan zorgen wij ervoor dat u zo snel mogelijk onze offerte in huis heeft. U kunt telefonisch contact met ons opnemen via telefoonnummer 0594 – 503590, zodat wij al uw vragen kunnen beantwoorden. Uw offerteaanvraag kunt u ook sturen naar info@zetstra.nl. Wij zorgen er dan voor dat u spoedig een reactie van ons ontvangt.