(0594) 50 35 90
Ruim 100 jaar ervaring en vakmanschap in en rond Groningen

Professioneel bouwbedrijf in Eelderwolde 

Bent u op zoek naar de hulp van een professioneel bouwbedrijf bij Eelderwolde? Zetstra Bouwbedrijf helpt u graag verder! Ons bouwbedrijf heeft meer dan 100 jaar ervaring in sterk uiteenlopende bouwprojecten rond de stad Groningen. Wij helpen particulieren bij de verbouw van hun woning, bij de renovatie van oude panden en bijvoorbeeld bij regulier onderhoud. Ook voor de realisatie van nieuwbouw kunt u bij ons terecht. We gaan graag samen met u om tafel, om te bepalen op welke manier onze vakmensen u het beste van dienst kunnen zijn. Welke klussen wilt u uitbesteden aan ons bouwbedrijf bij Eelderwolde? 

Vakkundige aanpak van bouwbedrijf bij Eelderwolde 

Wanneer u de hulp van een bouwbedrijf bij Eelderwolde inschakelt, wilt u verzekerd zijn van een professionele aanpak. Na een verbouwing wilt u jaren kunnen genieten van uw aangepaste woning. Datzelfde geldt voor een aanbouw of nieuwbouw. Om hierin te voorzien maakt Zetstra Bouwbedrijf uitsluitend gebruik van kwalitatief zeer goede materialen. Materialen die niet alleen bijdragen aan een fraai eindresultaat, maar ook duurzaam zijn. U wilt voorkomen dat er al na een jaar grof onderhoud moet worden uitgevoerd. 

Advies van ons bouwbedrijf bij Eelderwolde 

Vaak weet men nog niet precies wat de plannen voor een ver-, aan- of nieuwbouw zijn. Dat is niet gek, want er is tegenwoordig ontzettend veel mogelijk. Daarbij wordt er veel van u gevraagd, als u aan een verbouwing start. Dit doet u immers maar eens in de vele jaren, zo niet eens in uw leven! Als ervaren bouwbedrijf bij Eelderwolde voorzien we u graag van persoonlijk advies. Samen met u inventariseren we uw wensen en bieden we u inspiratie uit reeds afgeronde bouwprojecten. Het helpt u tot een plan te komen, die naadloos aansluit op uw smaak en wensen.