(0594) 50 35 90
Ruim 100 jaar ervaring en vakmanschap in en rond Groningen

Bouwbedrijf Eelde

Zetstra Bouwbedrijf is al vele jaren een betrouwbaar en ervaren bouwbedrijf in de noordelijke regio van Nederland. Een bouwproject dat u aan ons uitbesteedt is gegarandeerd in goede handen. U kunt een beroep op ons doen voor zowel nieuwbouw als renovatie van panden. Wij bouwen en renoveren niet alleen huizen maar ook bedrijfspanden. Zetstra bouwbedrijf is van alle markten thuis. Dus zoekt u een bouwbedrijf Eelde of omgeving dan bent u bij Zetstra aan het juiste adres. Voor een grote diversiteit aan projecten kunt u een beroep doen op ons vakmanschap.

Een bouwbedrijf Eelde voor alle nieuwbouw- en verbouwklussen

Bent u op zoek naar een bouwbedrijf voor een renovatieopdracht of voor een nieuwbouwproject, dan bent u bij Zetstra aan het juiste adres. Wij staan graag voor u klaar om uw bouwklus aan te nemen en het project naar volle tevredenheid af te ronden. Wij werken in de gehele regio en zijn voor alle bouwprojecten inzetbaar. Of u nu particulier een huis, aanbouw of schuur wilt laten bouwen, of namens een woningbouwvereniging of projectontwikkelaar onderhandelt, wij gaan graag met u om de tafel om uw wensen te bespreken.

Vraag nu een offerte voor uw bouwopdracht

Een betrouwbaar bouwbedrijf Eelde vinden is u gelukt met Zetstra Bouw. Wij nemen uw opdracht graag aan en brengen hiervoor graag een marktconforme offerte uit. U kunt ons bereiken voor het aanvragen van een offerte of als u meer informatie wilt op ons mailadres info@zetstra.nl. Wilt u liever telefonisch contact dan zijn wij bereikbaar via telefoonnummer 0594 – 50 35 90.