(0594) 50 35 90
Ruim 100 jaar ervaring en vakmanschap in en rond Groningen

Bouwbedrijf Drenthe

Bent u op zoek naar een goed bouwbedrijf in Drenthe voor uw bouw-, verbouw, -aanbouw of renovatieplannen? Dan bent u van harte welkom bij Zetstra Bouwbedrijf. Wij hebben een jarenlange ervaring als professioneel bouwbedrijf in Drenthe, waardoor wij in te schakelen zijn voor de meest uiteenlopende projecten. U kunt bij ons terecht voor een relatief klein project, zoals het realiseren van een kleine aanbouw, maar ook voor zeer grote projecten kunt u goed terecht bij ons bouwbedrijf in Drenthe.

De plannen bespreken met ons bouwbedrijf in Drenthe

Wanneer u een bouwbedrijf in Drenthe inschakelt, dan wilt u zeker zijn dat deze onderneming werkt volgens uw wensen en eisen. Wij zetten ons hier zeker voor in. Wanneer u bij ons bouwbedrijf in Drenthe komt, dan bespreken wij samen met u de plannen. Wij kunnen met u meedenken wanneer dit gewenst is en wij kunnen u adviseren wanneer het nodig is. Ons bouwbedrijf in Drenthe zet zich in om voor u het beste resultaat neer te zetten. Dit betekent dat wij staan voor een samenwerking met u, waarbij wij uw verwachtingen en ideeën centraal zetten. Op basis daarvan zorgen wij voor een uitmuntend eindresultaat.

Neem contact met ons op

Zetstra Bouwbedrijf is uw ervaren partner als u een bouwbedrijf in Drenthe nodig heeft. Wij staan voor u klaar met een betaalbare, vriendelijke en hoogwaardige dienstverlening. Wilt u meer weten of wenst u een vrijblijvende offerte te ontvangen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. U kunt bellen naar 0594 – 50 35 90 of mailen naar info@zetstra.nl.