(0594) 50 35 90
Ruim 100 jaar ervaring en vakmanschap in en rond Groningen

Vakkundig bouwbedrijf in Bedum inschakelen 

Bij een verbouwing van uw woning, een aanbouw aan uw woning of nieuwbouw komt veel meer kijken, dan men op voorhand vaak inschat. Het is daarom verstandig om een ervaren bouwbedrijf in Bedum in de arm te nemen, wanneer u aan dergelijke werkzaamheden wilt gaan beginnen. Ons bouwbedrijf kan u op voorhand vertellen waarmee u rekening dient te houden, wat de risico’s zijn van een bepaalde aanpassing aan uw pand en hoe u voorkomt dat er al snel onderhoud noodzakelijk is. Welke materialen kunt u bijvoorbeeld het beste gebruiken bij een klus? De vakmensen van ons bouwbedrijf bij Bedum hebben een jarenlange ervaring. 

Diensten van ons bouwbedrijf bij Bedum 

Als bouwbedrijf bij Bedum bieden we u verschillende diensten aan. Niet alleen helpen we u bij een aan-, nieuw- of verbouw van uw woning. Ook voor een restauratie van een oud, mogelijk monumentaal pand kunt u op onze hulp rekenen. Denk bijvoorbeeld aan het herstellen van schade aan oude kerk. Daarnaast bieden we u graag hulp bij het herstellen van aardbevingsschade. In een ruim gebied rondom de stad Groningen komt aardbevingsschade voor. Wij zorgen dat het hersteld wordt! Heeft u een uitgebreide vastgoedportefeuille? Schakel ons bouwbedrijf bij Bedum in dat geval in voor het onderhoud aan deze panden. 

Aan de slag met bouwbedrijf bij Bedum 

Wilt u op korte termijn starten met het laten uitvoeren van bouwwerkzaamheden aan uw woning, bedrijfspand of vastgoed? Neem eens vrijblijvend contact op met ons bouwbedrijf bij Bedum. We maken graag nader kennis met u, om uw wensen samen door te spreken. Op basis van deze wensen stellen we een plan op. Wilt u vooraf advies? Onze ervaren vakmensen adviseren u graag persoonlijk