(0594) 50 35 90
Ruim 100 jaar ervaring en vakmanschap in en rond Groningen

Hulp van ervaren bouwbedrijf bij Assen 

Zetstra Bouwbedrijf heeft inmiddels meer dan 100 jaar ervaring in het uitvoeren van sterk uiteenlopende bouwwerkzaamheden. Als bouwbedrijf bij Assen helpen wij woningbezitters bij een aanbouw aan hun woning, een verbouwing van het bestaande pand en bijvoorbeeld een restauratie van panden naar hun oorspronkelijke staat. Welke wensen heeft u voor de bouwwerkzaamheden binnen of rondom uw woning? Wij zetten onze ervaring niet alleen in bij de uitvoering van bouwwerkzaamheden. Ook voorzien we u vooraf graag van passend advies. Welke materialen sluiten het beste aan op uw wensen, of zijn bijvoorbeeld het duurzaamst? 

Bouwbedrijf bij Assen voor uw bouwproject 

Bij bouwprojecten komt vaak veel meer kijken, dan men op voorhand verwacht. Start met het inventariseren van uw persoonlijke wensen. Welke materialen gebruikt u? Hoe groot moet de aanbouw worden? Wilt u een verbouwing van uw ruimtes combineren met het isoleren hiervan? Enzovoorts. Op basis van uw wensen bekijkt ons bouwbedrijf bij Assen samen met u, op welke manier de bouwwerkzaamheden het beste kunnen worden aangepakt. Pas wanneer het plan wat door onze vakmensen is opgesteld naadloos aansluit op uw wensen en verwachtingen, starten we met de uitvoering hiervan. Bij het uitvoeren van een bouwproject gebruiken we uitsluitend kwalitatief goede materialen. Het verzekert u van een fraai eindresultaat. 

Advies van ons bouwbedrijf bij Assen 

Wilt u meer weten over de wijze waarop ons bouwbedrijf bij Assen een bouwproject aanpakt? Bent u nieuwsgierig naar projecten die we in het verleden hebben uitgevoerd voor woningbezitters? Neem in beide gevallen eens contact met ons op. We vertellen u er graag meer over en kijken samen met u, hoe uw bouwproject het beste kan worden aangevlogen. Samen zorgen we dat uw woning straks past bij uw wensen!