(0594) 50 35 90
Ruim 100 jaar ervaring en vakmanschap in en rond Groningen

Ervaren bouwbedrijf bij Aduard 

Staat u voor een nieuwbouwproject, of wilt u uw bestaande woning verbouwen? Kies voor de hulp van ons ervaren bouwbedrijf bij Aduard. Hier staan we dagelijks voor u klaar, om maatwerk te leveren. Welke wensen heeft u voor de verbouwing van de ruimtes in huis? Laat u de kozijnen vervangen voor een hardhouten alternatief, of gaat u voor strakke kunststof kozijnen? Niet alleen zorgt Zetstra Bouwbedrijf bij Aduard voor de uitvoering van uw klussen. We kunnen u op voorhand persoonlijk adviseren over de verschillende mogelijkheden die u heeft. De ervaring in het vak komt hierbij goed van pas. 

Diensten van ons bouwbedrijf bij Aduard 

Als bouwbedrijf bij Aduard kunnen we u op verschillende manieren van dienst zijn. Zo helpen we u graag bij een verbouwing, bij een aanbouw en bijvoorbeeld bij nieuwbouw. Ook voor hulp bij de restauratie van een klassiek pand kunt u bij ons terecht. Denk bijvoorbeeld aan het restaureren van delen van een kerkgebouw. Voor ons start een bouwproject bij een inventarisatie van uw wensen. Op basis daarvan werken we een helder plan van aanpak uit, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Niet onbelangrijk: bij de inventarisatie van uw wensen kunnen we u aan de hand van eerder uitgevoerde projecten laten zien welke mogelijkheden u tegenwoordig heeft. 

Advies van ons bouwbedrijf bij Aduard 

Het kan heel prettig zijn om vooraf geschetst te krijgen welke mogelijkheden worden aangeboden. Dit helpt u tot een weloverwogen keuze te komen. Ons bouwbedrijf bij Aduard werkt met verschillende materialen. Naast het advies over deze materialen, kunnen we u ook adviseren over bijvoorbeeld uw woningbeveiliging en de wijze waarop u uw woning geschikt maakt voor levensloopbestendig wonen. Neem eens contact met ons op, zodat we u meer kunnen vertellen.