(0594) 50 35 90
Ruim 100 jaar ervaring en vakmanschap in en rond Groningen

Bouw aannemer Groningen

Een bouw aannemer in Groningen kan u uiteraard van dienst zijn met een brede dienstverlening. Wanneer u een aannemer nodig heeft, dan wilt u uiteraard de garantie dat deze professional u volledig bijstaat. U verwacht een hoogwaardige kwaliteit, een vriendelijke service en natuurlijk ook een aangename prijs wanneer u de werkzaamheden uitbesteedt aan een ervaren bouw aannemer in Groningen. Zetstra Bouwbedrijf is de bouw aannemer in Groningen die u dit alles kan garanderen. 

Uw professionele bouw aannemer in Groningen

Zetstra Bouwbedrijf is een ervaren onderneming die u voortdurend de beste garanties kan bieden. Wanneer u kiest voor ons bedrijf als uw bouw aannemer in Groningen, dan mag u niet anders dan een hoogwaardige dienstverlening verwachten. Wij realiseren de resultaten die u verwacht. Wij bespreken dan ook graag uw wensen en eisen tot in het detail met u, zodat wij precies weten wat u van ons verwacht. Zo kunnen wij u altijd een eindresultaat garanderen dat perfect bij u past. Doordat u ook altijd een net tarief betaalt als u voor ons kiest als uw ervaren bouw aannemer in Groningen profiteert u altijd van een aangename verhouding tussen de kwaliteit en de prijs.

Vraag een offerte aan

U kunt altijd een offerte aanvragen wanneer u een bouw ondernemer in Groningen nodig heeft. Wij stellen deze vrijblijvend voor u op. Uiteraard kunt ons ook contacteren wanneer u meer informatie of advies wenst. U kunt dan mailen naar info@zetstra.nl of bellen naar 0594-503590. Wij vertellen u graag meer over onze mogelijkheden en kwaliteiten.