(0594) 50 35 90
Ruim 100 jaar ervaring en vakmanschap in en rond Groningen

Aardbevingsschade herstellen in Groningen 

Heeft u momenteel te maken met aardbevingsschade aan uw woning in Groningen? In dat geval kan het wenselijk zijn de schade op korte termijn te laten herstellen. Niet alleen omdat aardbevingsschade in Groningen de stabiliteit van diverse huizen ernstig heeft aangetast, maar ook omdat het uw woning een veel minder fraaie uitstraling geeft. Denk bijvoorbeeld aan de scheuren die dwars door de muren van uw woon- of slaapkamer lopen. Het is bepaald geen fraai gezicht! Zetstra Bouwbedrijf helpt u niet alleen bij aardbevingsschade herstellen in Groningen. Ook voor het inventariseren van de schade kunt u op onze hulp rekenen. 

Aan de slag met aardbevingsschade herstellen in Groningen 

Aardbevingsschade herstellen in Groningen begint met het in kaart brengen van de ontstane schade. Mogelijk heeft u eerder al een andere partij over de vloer gehad om een inventarisatie te maken van de schade. Hoe lopen de scheuren precies? Hoe diep zijn de scheuren? Welke herstelwerkzaamheden zijn noodzakelijk om deze scheuren te kunnen herstellen? U wilt voorkomen dat de scheuren al snel terugkeren. We maken een plan van aanpak op basis van de inventarisatie van de ontstane schade. Stemt u in met het plan van aanpak? In dat geval gaan we zo snel mogelijk voor u aan de slag. 

Op korte termijn aardbevingsschade herstellen in Groningen 

Wilt u al op korte termijn aardbevingsschade herstellen in Groningen? Of bent u benieuwd wat Zetstra Bouwbedrijf hierin voor u kan betekenen? Neem in beide gevallen eens contact met ons op. We vertellen u graag meer over onze ervaring met bouwprojecten en specifiek met het herstellen van schade door aardbevingen in de provincie Groningen. Samen zorgen we dat uw woning weer lijkt als voorafgaand aan de aardbevingen!