(0594) 50 35 90
Ruim 100 jaar ervaring en vakmanschap in en rond Groningen

Professioneel aannemersbedrijf bij Vries inschakelen 

Bent u op zoek naar een professioneel aannemersbedrijf bij Vries? Zetstra Bouwbedrijf helpt u graag verder bij verschillende soorten bouwwerkzaamheden. Denk aan de bouw van een nieuwe woning, het renoveren van een bestaande woning, of een uitbouw aan uw huis. Ook op het gebied van woningbeveiliging zijn we u graag van dienst. Zo kunnen we bij het vervangen van uw deur voor nieuw hang- en sluitwerk zorgen. Zelf een nieuw slot plaatsen blijkt vaak niet eenvoudig. Als dit op de verkeerde wijze gebeurt, kan er speling ontstaan. Het slot is hierdoor gemakkelijk uit de deur te breken voor inbrekers. Met welke klus kan ons aannemersbedrijf bij Vries u helpen? 

Aannemersbedrijf bij Vries met jarenlange ervaring 

Wij hebben de afgelopen jaren zeer veel ervaring opgedaan in uiteenlopende bouwwerkzaamheden. Een klus kan gericht zijn op het creëren van een uitbouw aan uw woning, om zo meer ruimte te hebben in huis. Ook kunt u ervoor kiezen om de isolatie in uw woning te verbeteren. Dit leidt tot een lagere energierekening, waarmee u de investering in een hogere isolatiewaarde al snel heeft terugverdiend. De ervaring die wij hebben opgedaan zorgt er niet alleen voor, dat we u kunnen verzekeren van kwaliteit. Ook voorzien we u vooraf graag van persoonlijk advies. 

Advies van aannemersbedrijf bij Vries 

Heeft u vragen over de mogelijkheden om uw bestaande woning uit te bouwen? Wilt u meer weten over klussen die wij in het verleden hebben uitgevoerd? Neem in beide gevallen vrijblijvend contact op met ons aannemersbedrijf bij Vries. Samen bekijken we hoe we uw bouwwerkzaamheden het beste kunnen uitvoeren. Hierbij is alles gericht op het minimaliseren van de overlast en het naadloos laten aansluiten van het eindresultaat op uw wensen.