(0594) 50 35 90
Ruim 100 jaar ervaring en vakmanschap in en rond Groningen

Aannemersbedrijf Leek

Zoekt u een aannemersbedrijf nabij Leek voor een project dat u aan het plannen bent? Bouwprojecten worden met de grootst mogelijke zorg en nauwkeurigheid uitgevoerd door Zetstra Bouwbedrijf. Wij kunnen u uitstekend van dienst zijn wanneer u een aannemersbedrijf in Leek in wilt schakelen voor uw project. Als ervaren onderneming kunnen wij grote en kleine projecten aanpakken. Als aannemersbedrijf in Leek kunnen wij particulieren en bedrijven van dienst zijn, tegen aantrekkelijke tarieven.

Een professioneel aannemersbedrijf nabij Leek

Wanneer u een professioneel en ervaren aannemersbedrijf in Leek nodig heeft, dan zijn wij een goede partij. Wij staan voor een hoogwaardige kwaliteit en een vakkundige uitvoering van alle werkzaamheden die wij uitvoeren. Klanttevredenheid speelt een belangrijke rol binnen ons team. Dit betekent dat de klanten van ons aannemersbedrijf in Leek er altijd op kunnen rekenen dat wij ons voor 100 procent inzetten om het gewenste eindresultaat neer te zetten. Als u bij ons aannemersbedrijf in Leek komt met uw bouw, -verbouw of wellicht aanbouwplannen, dan bespreken wij deze uitvoerig met u. Wij horen graag wat uw wensen, eisen en verwachtingen zijn. Hier passen wij onze dienstverlening goed op aan.

Een vrijblijvende offerte aanvragen

Wilt u gebruik maken van de dienstverlening van ons aannemersbedrijf in Leek en wenst u een vrijblijvende offerte van ons te ontvangen? U kunt deze eenvoudig aanvragen. Wij stellen de offerte graag voor u op. Uiteraard kunt u ook altijd contact met ons opnemen voor meer informatie of advies. U kunt dan een mail sturen naar info@zetstra.nl of bellen naar 0594 – 50 35 90.